Ons team

Met AimAtArt een innovatieve cultuur realiseren en creativiteit concreet maken.

AimAtArt is in 2009 opgericht door Emilie Vermeer en Emily de Valk. Het team bestaat inmiddels uit een diverse mix van wetenschappers en ervaringsdeskundigen op het gebied van creativiteit, organisatieverandering, innovatie en kunst.

TEAM

MAAK KENNIS
Emilie Vermeer
Founder & Inspirator
MAAK KENNIS
Emily de Valk
Founder & Inspirator
MAAK KENNIS
Anouk van der Have
Counsel Organisational Change
MAAK KENNIS
Matthijs Baas
Counsel Creativity
MAAK KENNIS
Ernst Houdkamp
Counsel Business Innovation
MAAK KENNIS
Laura Folkers
Stagiaire Marketing & Communicatie
MAAK KENNIS
Mirjam Zweep
Stagiaire Kunstinhoudelijk Programmamaker

Raad van Advies

AimAtArt wordt daarnaast ondersteund door een Raad van Advies met professionals uit de kunstwereld en het bedrijfsleven. De leden van de Raad van Advies zijn:

Ellen de Bruijne
Ellen de Bruijne opende in oktober 1999 de galerie Ellen de Bruijne Projects. Het werk van de kunstenaars van deze toonaangevende internationaal georiënteerde galerie, zoals Dora Garcia, Susan Philipsz en Falke Pisano, maakt een statement en is conceptueel en geëngageerd van aard.

Rob Heesen
Rob Heesen is CEO van Blokker en heeft in zijn vrije tijd een passie voor hedendaagse kunst. Hij volgde zijn opleiding aan de Universiteit van Wageningen en aan INSEAD.

Alice Slabbaert
Alice Slabbaert is sinds 1987 actief op het gebied van de juridische bescherming van merken, handelsnamen, auteursrechten en design (Intellectuele Eigendom). Zij is één van de oprichters van merkenbureau Shield Mark (nu Zacco). Sinds 2011 is zij samen met Bas Kist en Volkert Teding van Berkhout het merkenbureau Chiever gestart.

Alfred Eeltink
Alfred Eeltink is sinds 2000 actief op het gebied van internationaal business development, met daarbij een sterke link naar kunst, cultuur en architectuur. Zo was hij onder andere werkzaam bij Royal Talens en Aon. Tegenwoordig ontwikkelt hij nieuwe concepten voor de hotelbranche in zijn rol als directeur marketing en sales bij Hotel Facility Concepts.

Marie-Christine Allaer
Marie - Christine Allaer heeft een achtergrond in strategie ontwikkeling en organisatieadvies. Ze is gespecialiseerd in het versnellen en versterken van het groeiproces van jonge bedrijven, met name op financieel gebied.

Mariette Verbruggen
Mariette Verbruggen werkt sinds januari 2014 bij Cargill Cocoa & Chocolate, eindverantwoordelijk voor alle internationale communicatieactiviteiten en campagnes. Hiervoor heeft zij bij onder andere Deloitte, Randstad en Raet, diverse marketing en communicatieposities vervuld. Vanuit haar werkveld heeft Mariette altijd een specifieke interesse gehad in de wijze waarop bedrijven en hun medewerkers zichzelf continue kunnen blijven motiveren, ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende omgeving en markt.